Anyagleadás

FTP Szerver

Környezetterhelés

Állomány: kompozit PDF, PS

Ezek zárt állományok, az esetleges tartalmi hibákért (szöveg, kép) felelősség a Megrendelőt terheli, ezért kérjük, az anyag átadása előtt körültekintően ellenőrizzék azokat! Több oldalas kiadványok esetén az oldalakat folytatólagos sorrendben kérjük, nem oldalpárban. A borítót kérjük külön fáljban elküldeni, ha más alapanyagra készül, mint a belív.

 

Képek: 300 dpi CMYK színmódban

RGB képek színhelyességéért felelőséget nem tudunk vállalni. Négyszín nyomás esetén az anyagban esetlegesen előforduló direkt színeket kérjük CMYK-ba bontani. Kifutó kép vagy grafika esetén kérjük, az anyagot 3 mm-rel a vágott méreten túllógatni. A szedéstükör a vágott méreten 3 mm-rel beljebb kezdődjön.

 

 

FTP szerverünk elérhetősége:

 

Mappa neve:       gtprint

Felhasználónév:  GT-Print_1928

Jelszó:              yee7eeFoh2Ee

FTP kiszolgáló:    77.111.97.102

 

Figyelem!

Ha állományt tölt fel FTP-re kérjük e-mailbe jelezze!

 

Néhány fontos információ a termékdíjakról

Kinek kell megfizetnie a termékdíjat? A termékdíjat annak kell megfizetnie, aki a termékdíj köteles terméket először Magyarországon forgalomba hozza, vagy saját célra felhasználja.

Reklámhordozó papír termékek közül a következők:

reklámot tartalmazó szórólap, meghívó, hirdető plakát, szórólap, térkép, címke (ha nem a csomagolás része, és ha nem tartalmaz szavatossági időt), VHS, CD, DVD, könyv (amennyiben 50%-nál több reklámot tartalmaz), havilap (amennyiben 50%-nál több reklámot tartalmaz).

Nem tartozik a reklámhordozó papír fogalmába:

levélpapír, számlapapír, szállítólevél, névjegykártya, boríték, papírzacskó címke (ha a csomagolás része és tartalmaz szavatossági időt), CD-korong, ISBN számmal rendelkező könyv (ha 50%-nál kevesebb reklámot tartalmaz), ISSN számmal rendelkező havilap (ha 50%-nál kevesebb reklámot tartalmaz).

 A megrendelő, kiadó nyilatkozhat arról, hogy az általa megrendelt kiadvány termékdíj köteles-e vagy sem. Ebben az esetben ennek anyagi következményeit is viseli.